maanantai 24. syyskuuta 2012

Lits läts

Viime viikolla oli kyllä semmoset iltakisailut, että. Tuuli ja vettä tuli taivaan täydeltä. Mutta eipä siinä, oon mä ennenkin tienny että tää koiraharrastus on joskus vähän hullun hommaa, joten pari iltaa tuli taas kaatosateessa vietettyä. Flip kisasi keskiviikkona. Eka startti oli ihan hirveä. Kaahoteltiin vaan menemään, hyppyjen ohi, ali ja vaikka mitä. Toinenkin oli hyl, mutta ihan ok sellanen. Syötin kepeille väärin ja A:lle kun piti mennä niin Flip vaan juoksi mun perässä. Vikan hypyn ohi tuli myös. Tekisi mieli lannistua, mutta en vielä tee sitä. Viikonloppuna luvassa kolme starttia, suunta ei voi olla kuin ylöspäin.

Seuraavana päivänä sitten oli vuorossa Pusun ja Linuksen kisat. Oon Pusun kanssa viimeksi kisannu pari vuotta sitten ja reenattukaan ei olla nyt kuin pari kertaa. Siihen nähden meni kyllä tosi kivasti. Saatiin kaks nollaa (sij. 2 ja 4) ja hyl. Pusua on kyllä tosi kiva ohjata. Se on vähän tuommonen Flipin tyylinen, mutta paaaaaljon varmempi menijä :)

Linuksen eka ja vika rata meni siihen, että se väisteli radalla olleita isoja lammikoita sen minkä kerkesi. Sai ainakin yleisö nauraa. Ei Limppua se sade haitannut, mutta lätäköt oli superällöttäviä. Siitä on tullu hienohelma :o Jännä kyllä, keskimmäinen rata oli oikeesti hyvä eikä lätäkötkään haitannu. Puomi oli ihan super, tosin pystyin jäämään taakse ja sillon se sen ottaa yleensä hyvin. Videolta näyttää, että A:n tuli kyllä aika korkeelta. Nolla ja voitto. Vielä yks nolla puuttuis ens kesää varten, viikonloppuna sitä siis metsästämään.

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Treeni-intoa ja Flip 2v.

Treenimotivaatio oli mulla aika hukassa tossa loppukesästä, mutta nyt alkaa agi tuntua jo ihan hauskaltakin taas ja oon jopa saanu itteni pari kertaa raahattua kentälle viikkotreenien lisäksi. Niin ja pihalla ollaan kanssa tehty vähän reeniä. Aika reipasta sanoisin. Treenitahti moninkertaistunu verrattuna pariin viime kuukauteen :)

Ja ens viikolla päästäänkin taas kisaamaan. Keskiviikkona on kaks starttia iltakisoissa Flipin kanssa ja torstaina kolme Linuksen ja kolme lainaohjattava Pusun kanssa. Kivaa :)

Flip täyttää tänään 2v. Yhtään aikuistumista ei oo kyllä havaittavissa, tosin en tiedä aikuistuukohan tuo koskaan, sellanen huliviliveikkonen se on. Mutta ehkä siksi se on just niin ihana ;)


Ihmettelin tänään blogin kävijätilastoa. Eilen nimittäin kävijöitä oli ollut tosi paljon, enkä edes mitään ollut kirjoittanut. Mutta sitten selvisi, että täällä oli annettu meille tunnustus.

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it -lappu, ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla, ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.



Kiitoksia vain :) On aina kiva huomata että tuntemattomatkin lueskelee joskus meidän treeniblogia. Tai no ei aivan tuntemattomat, olen mäkin välillä Krumin touhuja käynyt blogista vilkuilemassa :) (Siitä vanhemmasta blogista, nyt oli kiva kun löyty tää uusikin) Ja se mitä siihen tunnustukseen tulee, niin kiitos! Vaikka en mä itseäni oikein agilityidoliksi miellä, mutta onhan se hienoa jos sellainen voi jollekin olla.

Blogeja joita seuraan on kyllä tosi paljon. Toisia tulee seurattua vähemmän, toisia enemmän. Mutta kaikkein paras koirablogi, kuten ilmeisesti monen muunkin mielestä on kyllä ehdottomasti tämä.