maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen

Joulu vietettiin leppoisasti leväten, syöden ja lenkkeillen. Tarkotus oli käydä hallilla monta kertaa joulun aikaan, mutta eipäs sitten käytykään. Mä tulin nimittäin kipeeksi ja sen lisäksi jalassa on jonkun asteinen rasitusvamma. Lääkärin mukaan pitäis mennä itsestään ohi. Kävelemään pystyn nyt onneksi, mutta juokseminen tuntuu vaikeutuvan.

Perjantaina käytiin kuitenkin hallilla tekemässä jotain pientä. Linus keskittyi kontakteihin, Flip keppikulmiin. Linuksen puomin kanssa tulin lopulta kaiken pähkäilyn jälkeen tulokseen, ettei juoksupuomi oo kuitenkaan järkevä. Joten nyt vahvistetaan puomia kosketusalustalla ja näyttäis toimivan.

Tänään käytiin tekemässä vähän lisää keppikulmia ja lisäksi kääntymistreeniä. Flip tarttee vielä tosi paljon vahvistusta ja treeniä keppikulmiin. Oonkin nyt vaikeempia kulmia tehny niin, että ekassa välissä on ollu verkko, jotta oon saanu palkattua oikeista suorituksista. Kun kerran tai kaksi tekee verkon kanssa, niin hakee sen jäkeen kyllä melkeen 100% oikeeseen väliin :) Keppikulmatreenit jatkukoon siis ensi vuonna!

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua!

Wauhtivillat toivottaa kaikille iloista joulunaikaa! :)

maanantai 17. joulukuuta 2012

Viikko alkoi aamutreenillä

Nyt vaan pikaisesti vähän kuulumisia. Viime viikolla villikset sai hieronnat ja tällä viikolla ois Flipin vuoro. Fanny oli pikkasen paremmassa kunnossa kuin viimeksi, mutta edelleen aika jumi selästä. Parin viikon päästä voisin hieroa sen jo uudelleen. Linus oli lantiosta jumi kuten yleensäkin, muuten aika ok.

Lauantaina käytiin Vaattunkikönkäällä retkeilemässä. Oli vähän tuulinen sää :)







Tässä tekniikkatreeniä tältä aamulta:

maanantai 10. joulukuuta 2012

Flip sydänultrassa



Jos alotetaan vaikka terveysjutuilla. Viime tiistaina lähdettiin käymään Oulun Akuutissa eläinlääkäri Outi Niemelän luona. Oli siis tarkoitus tutkia Flipin sydän, kun siellä se lievä läppävika viimeksi kuului. Flippiä jänskätti älyttömästi, turkkikin hilseili. Ensin sydäntä kuunneltiin ja selvä sivuääni kuuluikin. Kuulema 3-4 asteikolla 0-6. Sitten ultrattiin pitkään ja hartaasti. Mutta kaikki oli aivan normaalia! Eri osien toiminnat, mittasuhteet ja kaikki mahollinen. Missään ei mitään normaalista poikkeavaa. Ell ei osannut selittää mistä tällainen voisi johtua, mutta sanoi että on muutamalla muulla sheltillä törmännyt samaan. Että on selkeä sivuääni, mutta rakenteellisesti kaikki normaalia. Nyt siis aivan täysin normaali elämä jatkuu. Vuoden päästä käydään vielä varmuuden vuoksi ultraamassa uudestaan, mutta mitään syytä huoleen ei pitäisi olla. Niin paras juttu! :)



Reilu viikko sitten kisailtiin Pellossa viimisen kerran tälle vuodelle. Flipin vika nolla ei ollut kaukana, mutta jäi vielä odottamaan ensi vuotta. Ja huono huono minä kun en ottanut A:ta uudestaan vaikka tuli läpi. Pusun kanssa kirmailtiin pari nollavoittoa. Iso kiitos vielä Ullalle, että oon saanu Pusua tän syksyn ohjata! Linuksen kanssa ei tällähetkellä oo minkäänlaista kisarutiinia ja se näkyy tuloksissakin. Hyppäriltä tosin nollavoitto, mutta muuten ei tuloksilla juhlittu.



Nyt ollaan keskitytty treeneissä ihan perusjuttuihin ja pikkasen tekniikkaankin siinä sivussa. Flipille estevarmuutta ja takanaleikkauksia. Linukselle välistävetoja, tiukkoja käännöksiä ja päällejuoksuja. Tarkoitus olis jatkaa perustreeniä vielä ainakin tammikuu ja sitten siirtyä enemmän ratatreenin pariin etenkin Linuksen kanssa, jotta kioissakin alkais taas radat pysyä paremmin kasassa.