maanantai 20. toukokuuta 2013

Viikonlopun kisailut

Lauantaina kolme starttia molempien poikien kanssa, tuomarina Harri Huittinen. Tykkäsin kovasti radoista, sai juosta mutta silti oli teknisiäkin kohtia. Linukselle 0/2. ja 2xhyl, mutta hyllyradoiltakin jäi hyvä fiilis. Puomiin täytyy saada lisää varmuutta, on hyvä jos jään taakse, mutta muuten vähän ennakoi.



Flipin kanssa oli tavotteena hyvät ja onnistuneet lähdöt ja kasassa pysyvät kokonaiset radat. Lähdöissä Flip istui kuin tatti kaikilla kolmella radalla!?!, ja kaksi rataa päästiin maaliin saakka. Ekalla hyppäsi keinulta pois, otin uudestaan ja lähdettiin radalta. Toiselta tuloksena 10, keinu vaatii vahvistamista edelleen, alun sähellyksen jälkeen alkoi jo näyttää vähän agilta. En jotenkin tajunnut radalla että hyppäsi keinun noin, olisi pitänyt ottaa uudestaan. Hyppäri aikamoinen sähläys hyl. Nämä tuntuu tällähetkellä jo melkein onnistumisilta, kun parit edelliset treenit on ollu pelkkää hyppyjen ohijuoksua ja muuta ei niin onnistunutta menoa.. Keinua, keinua ja lisää keinua.



Sunnuntaina Severin kanssa kolme rataa. Ollaan treenattu viimeisen kahden vuoden aikana muutaman kerran, mutta torstain onnistuneiden episten jälkeen uskaltauduin starttaamaan. Ekalta radalta hyl, toiselta 10 ja hyppäriltä sitten nollavoitto!Pitää miettiä josko ilmoittais Seven jonnekin toisiinkin kisoihin tässä, vois kait sitä vähän useammin kisata kuin kerran kahdessa vuodessa...

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Sinne, tänne ja takaisin



Tässä on ollut nyt paljon kiireisiä päiviä ja pääsykokeetkin puskee kohta päälle. Pikakatsauksena ollaan treenattu sitten viime päivityksen yksi ratatreeni, niistosokkareita, keppikulmia ja putki-kontaktierottelua etenkin vinosta kulmasta. Linus tuntuu tällähetkellä treeneissä varmalta. Se ei ole ehkä mikään maailman nopein, mutta tekee tosi huolella kunhan vaan ohjaan huolella. Flipin kanssa ollaan saatu niistosokkarit taas paremmin toimimaan, mutta irtaantumisongelma meinaa taas vähän nostaa päätään.

Viime viikolla molemmat pojat sai siis hieronnat. Linuksen selkä jumittaa vieläkin. Oon pitkään jo miettiny mahollista syytä Linuksen selkäjumeille ja nyt luulen keksineeni sen. Linus nimittäin nukkuu mun huoneessa yleensä joko sängyllä tai sohvalla, jotka ne molemmat on ikkunan vieressä ja ikkuna usein auki tai vähintään raollaan. Heti kun Linus nukkuu yönsä bot päällä, niin selkä on aamulla ihan eri tuntuinen. Fanny ja Flip nukkuvat enimäkseen lattialla, matolla tms. mistä eivät saa suoraa vetoa. Nyt siis ikkuna pysyy öisin kiinni ja bottia useammin Linukselle päälle. Flipillä oli yläselässä muutamia triggereitä ja takareidet vähän kireät, muuten ok.



Viikonloppuna alkaakin kolmen viikon kisaputki, sen jälkeen pari viikkoa kisataukoa ja sitten onkin jo SM-kisat. Kauhean nopeasti mennyt tämä kevät!

tiistai 7. toukokuuta 2013

Ihana kevät!

Viime torstaina päästiin aloittamaan ulkotreenikausi. Vuorossa oli ratatreenit Harri Huittisen tyyliin ja mulla oli mukana vain Flip, koska Linus sai keskiviikkona hieronnan. Kokonaisuutena meni tosi kivasti, vähän on rytmitys vielä hukassa kun on pienessä hallissa talvi treenattu. Paria käännöstä hinkattiin pienemmiksi ja puomilta tuli kerran läpi. Hyvä sinänsä, että tuli treeneissä virhe ja sain sen korjattua.

Sunnuntaina kentälle pääsi myös Linus. Tein molempien kanssa erilaisia lähtötilanteita. Niistosokkarit sais olla Flipillä varmemmat ja rimoja lentelee nyt myös aika paljon. Lisää vaan ulkotreeniä ja pitkiä estevälejä niin eiköhän se siitä. Linuksen sain myös kerran yllytettyä puomilta läpi. Myös Severi oli mukana treenaamassa ja kulki niin kivasti että mietin tässä josko senkin ilmoittaisi kisoihin, saas nähdä.

Linuksen tosiaan hieroin keskiviikkona, jumi nimittäin selvästi selkäänsä. Ja jumihan se olikin. Loppuviikosta tarkoitus hieroa uusiksi ja Flip pääsee myös käsittelyyn.